Follow
Edgar Portillo
Edgar Portillo
Profesional asociado a la investigación, Instituto Venezolano de Investigaciones Cientificas
Verified email at ivic.gob.ve - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Size does matter: the life cycle of Steinernema spp. in micro-insect hosts
B Bastidas, E Portillo, E San-Blas
Journal of Invertebrate Pathology 121, 46-55, 2014
632014
Efecto de algunos factores post-cosecha sobre la calidad sensorial del cacao criollo porcelana (Theobroma cacao L.)
E Portillo¹, L Graziani de Fariñas, E Cros
Revista de la Facultad de Agronomía 23 (1), 51-59, 2006
632006
Análisis químico del cacao criollo porcelana (Theobroma cacao L.) en el sur del lago de Maracaibo
E Portillo, L Graziani de Fariñas, E Betancourt
Revista de la Facultad de Agronomía 24 (3), 522-546, 2007
592007
Efecto de los Tratamientos post-cosecha sobre la Temperatura y el Índice de Fermentación en la calidad del cacao criollo Porcelana (Theobroma cacao L.) en el Sur del Lago de …
E Portillo, L Graziani de Fariñas, E Betancourt
Revista de la Facultad de Agronomía 22 (4), 394-406, 2005
502005
Characterization of Xenorhabdus and Photorhabdus bacteria by Fourier transform mid-infrared spectroscopy with attenuated total reflection (FT-IR/ATR)
E San-Blas, N Cubillán, M Guerra, E Portillo, I Esteves
Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 93, 58-62, 2012
342012
Influencia de las condiciones del tratamiento poscosecha sobre la temperatura y acidez en granos de cacao Criollo (Theobroma cacao L.)
E Portillo, M Labarca, L Grazziani, E Cros, S Assemat, F Davrieux, ...
Rev. Fac. Agron 28, 646-660, 2011
252011
ATR/FTIR characterization of Steinernema glaseri and Heterorhabditis indica
E San-Blas, M Guerra, E Portillo, I Esteves, N Cubillán, Y Alvarado
Vibrational Spectroscopy 57 (2), 220-228, 2011
242011
Steinernema goweni n. sp.(Rhabditida: Steinernematidae), a new entomopathogenic nematode from Zulia State, Venezuela.
E San-Blas, P Morales-Montero, E Portillo, J Nermuť, V Puza
Zootaxa 4067 (2), 200-214, 2016
202016
Steinernema papillatum n. sp.(Rhabditida: Steinernematidae), a new entomopathogenic nematode from Venezuela
E San-Blas, E Portillo, J Nermuť, V Půža, P Morales-Montero
Nematology 17 (9), 1081-1097, 2015
202015
Ammonia concentration at emergence and its effects on the recovery of different species of entomopathogenic nematodes
E San-Blas, D Pirela, D García, E Portillo
Experimental Parasitology 144, 1-5, 2014
162014
Biological control of the fungus gnats Bradysia difformis (Diptera, Mycetophilidae) in mushrooms with Heterorhabditis amazonensis in tropical conditions
E San-Blas, M Luzardo, J Larreal, E Portillo, B Bastidas
Scientia Horticulturae 216, 120-125, 2017
142017
Estructuras reproductivas y polinización entomófila en tres lotes comerciales de palma aceitera (Elaeis guineensis Jacq.) en el estado Zulia, Venezuela
M Labarca, E Portillo, A Portillo, E Morales
Revista de la Facultad de Agronomía 26 (1), 1-22, 2009
122009
Influencia de la fermentación en la calidad del cacao criollo porcelana (Theobroma cacao L.) en el Sur del Lago de Maracaibo
E Portillo
Venezuela: Universidad Central de Venezuela, 2000
112000
Características sensoriales del cacao criollo (Theobroma cacao L.) de Venezuela en función del tratamiento poscosecha
E Portillo, R Villasmil, A Portillo, L Grazziani, E Cros, S Assemat, ...
92014
The use of infrared spectroscopy and machine learning tools for detection of Meloidogyne infestations
E San‐Blas, G Paba, N Cubillán, E Portillo, AM Casassa‐Padrón, ...
Plant Pathology 69 (8), 1589-1600, 2020
82020
Efecto del año y tiempo de fermentación sobre las características químicas del cacao Porcelana
A Portillo, E Portillo, L Arenas, B Rodríguez, I Chacón, D Corpozulia
Revista de la Facultad de Agronomía, LUZ 1, 699-711, 2014
82014
Relación entre las inflorescencias, el clima y los polinizadores en el cultivo de la palma aceitera (Elaeis guineensis Jacquin) en el sur del lago de Maracaibo
MV Labarca, E Portillo, Z Narváez
Revista de la Facultad de Agronomía 24 (2), 303-320, 2007
82007
A bioinformatics study of structural perturbation of 3CL-protease and the HR2-domain of SARS-CoV-2 induced by synergistic interaction with ivermectins
LA González-Paz, CA Lossada, LS Moncayo, F Romero, JL Paz, ...
Biointerface Research in Applied Chemistry 11 (2), 9813-9826, 2021
72021
Efecto de algunos factores post-cosecha sobre la calidad sensorial del cacao criollo porcelana (Theobroma cacao L.)
LG de Fariñas, E Portillo, E Cros
Revista de la Facultad de Agronomía de La Universidad del Zulia 23 (1), 49-57, 2006
72006
Importancia de la calidad y la denominación de origen en la producción de cacao en Venezuela
EL Portillo, R Parra
, Caracas (Venezuela), Nov 1997, 1997
71997
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20